U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Weteringschans 193 D AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Overzicht:
-----English text below---

Spectaculair licht en ruimtelijk luxe 6-kamer penthouse appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers, dakterras en twee ingangen. Dit bijzondere appartement is in 2016 compleet gerenoveerd tot het toonbeeld van moderne luxe behoud van de originele stijl.
Geen moeite is gespaard en er is gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen om een ongewoon stijlvol appar…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Penthouse
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  202 p/mnd
Woonoppervlakte  :  170 m²
Inhoud  :  576 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon, wasruimte

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
 • Tjalk 35
  LOOSDRECHT
  Vraagprijs
  € 585.000 k.k.
 • Oud-Loosdrechtsedijk 148
  LOOSDRECHT
  Vraagprijs
  € 675.000 k.k.
 • IJweg 511
  BOESINGHELIEDE
  Vraagprijs
  € 799.000 k.k.
 • Stoopendaalweg 7
  LOENEN AAN DE VECHT
  Vraagprijs
  € 985.000 k.k.
 • Haringburgwal 11B
  MONNICKENDAM
  Vraagprijs
  € 1.100.000 k.k.
Omschrijving:
-----English text below---

Spectaculair licht en ruimtelijk luxe 6-kamer penthouse appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers, dakterras en twee ingangen. Dit bijzondere appartement is in 2016 compleet gerenoveerd tot het toonbeeld van moderne luxe behoud van de originele stijl.
Geen moeite is gespaard en er is gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen om een ongewoon stijlvol appartement te creëren waarbij de nieuwe eigenaar en zijn of haar wensen de rode draad zijn.

De gevlinderde betonnen vloeren en strak gestucte plafonds geven het industriële, stedelijke gevoel terwijl de met fluweelpleister gestucte wanden, natuurstenen keuken en luxueuze (dimbare) opbouw verlichting de zachte comfortabele toon zetten.
Door het appartement is vloerverwarming aangelegd, te bedienen met een "Nest" module.

Overigens is het appartement geschikt voor delers of zelfs om een deel te verhuren: de boven verdieping heeft zijn eigen toegangsdeur en ook deels eigen leidingwerk.

Het dakterras is natuurlijk de kers op de taart, bereikbaar via een luie trap in het algemene trappen huis of via de tweede toegangsdeur en is ca 30 m2 groot.

Indeling:

Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de 3e verdieping, u treedt binnen in de hal waar de keuken, hoofdslaapkamer en WC aan grenzen.
De hoofdslaapkamer kijkt met zijn balkon uit over het water en groen van de Lijnbaansgracht. Naast het balkon is de luxe badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche met inbouw (regen) douche en easydrain. Zelfs de designer wastafel volgt de stijl van het appartement helemaal, ook deze is voorzien van een inbouwkraan.

Om de hoek achter de slaapkamer is tenslotte de inloopkast te vinden, hier is meteen plaats voor een wasmachine ingeruimd, geen gezeul door het huis met was meer.

Via de keuken betreedt u de woonkamer.. De keuken is is uitgevoerd is klassiek zwart met een prachtig natuurstenen blad en voorzien van een 6-pits gasfornuis, heteluchtoven, Quooker mengkraan, afwasmachine en automatische open-close kastdeurtjes. Deze gaan open als u ze een duwtje geeft en trekken zichzelf dicht als u uw handen vol heeft. Naast het balkon is een echte hout-brandende haard.

De woonkamer is mede dankzij het hoge plafond en de rij van 6 ramen meer dan licht en ruimtelijk. 's Avonds nemen de plafond en wand lampen de taak van de zon over een zorgen voor een goed verdeeld aangenaam licht. Ensuite schuideuren separeren de keuken van de eetkamer en de woonkamer.


Op de slaapverdieping vind u twee ruime slaapkamers beiden uitkijkend over de Weteringschans met hun eigen badkamer. Ook hier zijn de balken in het zicht gelaten.
De badkamer, aan de hal is voorzien van een WC inloopdouche en een wasbak met inbouwkraan.

De gemeenschappelijke gang overstekend komt u op uw dakterras, deze is op de avondzon gericht, heerlijk om gezellig 's avonds te borrelen of te eten.

Kortom een kosmopolitische loft voor de connaisseur.Bijzonderheden:
170 m2 woonoppervlak conform NEN 2580
Gesplitst 1994
Appartement gestuct met fluweelpleister (microstuc)
Luxueuze keuken met auto-close deurtjes en natuurstenen werkblad
Vloerverwarming geregeld via een Nest module
Dakterras
Gemeentelijk monument
Eigen grondVVE:
Eigendomsaandeel:1/5
Stemaandeel: 1/5
Servicekosten: € 202.50 per maand
Onderhoud wordt conform MJOP uitgevoerd
De gehele bovenverdieping ,behoudens het trappenhuis, behoort tot dit appartement middels een erfdienstbaarheid


English:

Spectacular light and spacious luxury 6 room penthouse apartment with 3 bedrooms, 2 bathrooms, roof terrace and two entrances. This particular apartment has been completely renovated in 2016 to be the epitome of modern luxury while keeping the original feel intact.
No effort has been spared and the highest quality materials have been used to create an unusually stylish apartment where the new owner and his or her wishes are the main theme.

The power floated concrete floors, stuccoed ceilings and beams give the industrial, urban feel while the plastered walls with velvet stucco, stone kitchen worktops and luxurious (dimmable) mounted lighting set the tone of soft comfort.
Underfloor heating operated with a "nest" module in installed throughout the apartment.

Incidentally, the apartment is suitable for sharing or even to rent out a part: the upper floor has its own entrance and also partly it's'own own piping.

The roof terrace is of course the icing on the cake, reached by a gentle sloped staircase in the general stairwell or through the second entrance door and is about 30 m2.

layout:

You reach the apartment hrough the common staircase on the 3rd floor, where you enter the hall on which the kitchen, master bedroom and toilet at border.
The master bedroom overlooks the water and greenery of the Lijnbaansgracht. Next to the balcony you'll find the luxurious bathroom with freestanding bath, walk-in shower with built-in (rain) shower and easy drain. Even the designer sink follows the style of the apartment completely and is equipped with a built faucet.

Around the corner behind the bedroom finally found the walk in closet, where space is made for a washing machine, no more lugging the laundry around the house.

You enter the livingroom through the kitchen, which is done in classic black with a beautiful stone blade. The kitchen is equipped with a 6-burner gas stove, convection oven, Quooker faucet, dishwasher and automatic open-close cabinet doors. They open when you give them a push and pull themselves closed when you have your hands full. Next to the balcony is a woodburning fireplace.

The living room is very light and spacious in part due to the high ceilings and a row of six windows. In the evening the ceiling- and wall lights take over the role of the sun and ensure a good spread pleasant warm light.


In the bedroom-floor you will find two spacious bedrooms both overlooking the Weteringschans with their own bathroom. Here, the beams are left exposed.
The bathroom in the hall is equipped with a toilet, shower and a sink with built faucet.

You reach the terrace by crossing the common corridor , which is angled at the evening sun, a lovely cozy spot to have an evening dinner or drink..

In summary, a cosmopolitan loft for the connoisseur.Specifics:
170 m2 livingspace measure conforming to NEN 2580
split in 1994
Apartment plastered with velvet stucco (microstuc)
Luxurious kitchen with auto-close doors and stone worktop
Underfloor heating controlled by a Nest
Roof Terrace
Municipal monument
Own groundVVE:
Share ownership: 1/5
Voting Share: 1/5
Service charges: € 202.50 per month
Kasstand per
Maintenance is performed in accordance MJOP
The entire top floor, except for the common staircase, belongs to this apartment through an easement


.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).
Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.
Kenmerken:
Soort woning  :  Penthouse
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  202 p/mnd
Woonoppervlakte  :  170 m²
Inhoud  :  576 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon, wasruimte
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-10
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 D_MR_
 • Weteringschans 193 D_MR_
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 D_MR_
 • Weteringschans 193 D_MR_
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-
 • Weteringschans 193 BOVEN-30
 • Weteringschans 193 D_MR_
 • Weteringschans 193 D_MR_
 • Weteringschans 193 D_MR_
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Bosboom Toussaintstraat 54 hs, 1054 AV Amsterdam
Telefoon: 020-5893070
Fax: 020-5893079
E-mail: info@denederlanden.eu
Internet: www.denederlanden.eu