Appartement Amsterdam

Toon als:
Verkocht
Vraagprijs € 1.425.000 k.k.
Onder bod
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Huurprijs excl. € 1.000 per maand
Prijs € 3.500 per maand
Huurprijs € 1.750 per maand
Verkocht
Verkocht
Huurprijs excl. € 1.300 per maand
Verhuurd
Verkocht
Vraagprijs € 585.000 k.k.
Verhuurd
Verkocht
Verkocht
Nog niets naar uw zin gevonden? Plaats een gratis zoekopdracht.
Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.

Appartement Amsterdam

In Amsterdam zijn vooral appartementen heel populair en is daarom een grote doorstroom in deze appartementen. Er wordt in Amsterdam veel gecirculeerd en het gevolg hiervan is dat er dagelijks weer nieuwe appartementen aangeboden worden. Heeft u een appartement te koop of te huur in Amsterdam? Of wilt u juist een appartement huren of kopen? Ons gemotiveerde team van makelaars heeft een actieve rol en weet daarom wat de ontwikkelingen op de Amsterdamse markt zijn. Dankzij ons grote netwerk, zichtbaarheid en vindbaarheid kunnen wij u helpen bij de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van een appartement Amsterdam.

Appartement te huur of te koop in Amsterdam

Amsterdam is steeds meer in trek bij huizenkopers en huurders. Het is daarom geen wonder dat zowel verkopers als verhuurders van appartementen in Amsterdam een makelaar inschakelen. U wilt dan uiteraard de beste makelaar Amsterdam. Er komt een hoop kijken bij de verkoop of verhuur van een appartement. Als u een appartement te huur Amsterdam heeft, wilt u graag een geschikte huurder vinden. Wij snappen dat u niet zomaar uw appartement Amsterdam aan iedereen wil verhuren en dat u op zoek bent naar een nette en goede huurder. Daarom screent makelaardij De Nederlanden de potentiële huurders grondig, zodat u weet wie u in huis haalt. Ditzelfde geldt voor een appartement te koop Amsterdam. Wij weten precies hoe we uw appartement Amsterdam onder de aandacht bij potentiële kopers moeten brengen. Denk hierbij aan goede fotografie van het appartement en de online vindbaarheid. De foto’s en informatie over het appartement zullen we plaatsen op websites zoals Funda, Jaap.nl, onze eigen website en de site van Makelaars Vereniging Amsterdam. Op die manier kunnen we zo veel mogelijk potentiële kopers voor het appartement vinden.

Appartement huren of kopen in Amsterdam

De huizenmarkt in Amsterdam trekt al een aantal jaar aan, waardoor het steeds lastiger is om een appartement te kopen of te huren. Bij een zoektocht naar een appartement Amsterdam kan een makelaar u daarom helpen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan wij voor u op zoek. Wij houden u hierbij op de hoogte van het aanbod. Wij letten hierbij op uw wensen, eisen en behoeften, zodat u binnenkort een droomappartement in Amsterdam kan kopen of huren. Als we het appartement van uw dromen gevonden hebben, kunnen wij u vervolgens helpen bij het zoeken naar een geschikt verhuisbedrijf en eventueel een aannemer. Makelaardij De Nederlanden begeleidt het gehele aankooptraject van het appartement Amsterdam tot en met de sleuteloverdracht.

Ons makelaarsteam bij aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van een appartement Amsterdam

Bent u op zoek naar een makelaar voor de aankoop, verkoop, aanhuur of verhuur van een appartement Amsterdam? Raadpleeg dan één van onze makelaars met jarenlange ervaring. Ons team bestaat uit Rik Bischoff van Heemskerck, Jan Willem van der Gun, Andrew van Marle, Johan Overeem, Auke Ferweda, Noëlle de Veer en Niels de Jong. Vanuit ons kantoor aan de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam Oud-West bieden wij u een full-service pakket van diensten aan. Wij luisteren naar uw wensen en ondersteunen u zo goed mogelijk bij de verschillende stappen op de woningmarkt. Bij Makelaardij De Nederlanden kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en een proactieve houding. Wij zijn een NVM makelaar en zijn aangesloten bij MVA, NWWI en Funda. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn bij uw appartement in Amsterdam!