Toon als:
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Nieuw in de verkoop
Vraagprijs € 1.595.000 k.k.
Verkocht
Verkocht
Vraagprijs € 1.150.000 k.k.
Vraagprijs € 799.000 k.k.
Verkocht
Onder bod
Verkocht
Vraagprijs € 1.100.000 k.k.
Verkocht
Vraagprijs € 1.685.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Verkocht
Nog niets naar uw zin gevonden? Plaats een gratis zoekopdracht.
Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.

Huurwoning Amsterdam

Op zoek naar een huurwoning Amsterdam? Met ons makelaarskantoor in Amsterdam snappen wij maar al te goed hoe leuk het is om in Amsterdam te wonen. Ons gemotiveerde team weet als eerste welke huurwoningen in Amsterdam vrijkomen. Makelaardij De Nederlanden heeft al ruim 10 jaar ervaring met het vinden van huurwoningen in Amsterdam. Bent u op zoek naar een huurwoning Amsterdam en wilt u de hulp van een makelaar daarbij inschakelen? Dankzij ons grote netwerk zijn wij in staat om de huurdersmarkt in korte tijd te bereiken.

Het perfecte huis huren Amsterdam

Als u een woning wil huren in Amsterdam, heeft u waarschijnlijk al in uw hoofd hoe de woning eruit moet zien. De woning moet uiteraard voldoen aan deze wensen en eisen. Dit kunnen eisen zoals het aantal kamers, een zonnig balkon en een unieke locatie. Ook kunnen dit nog specifiekere wensen zijn, zoals een woning op de begane grond of dat de woning gelegen is in het centrum van Amsterdam. Bij het bezichtigen van huurwoningen Amsterdam moet u zich daarom gelijk comfortabel voelen. Om realistisch naar dit huis te kijken, is het daarom raadzaam om een makelaar mee te nemen. De makelaar in Amsterdam heeft een realistische kijk op de woning en geeft u onafhankelijk advies. Ook bij het bezoeken van een open huis voor een huurwoning in Amsterdam kunt u de hulp van een makelaar in Amsterdam inschakelen.

Ons makelaarsteam voor een huurwoning in Amsterdam

Wilt u een huis huren in Amsterdam en wilt u daarbij de hulp van een makelaar inschakelen? Raadpleeg dan één van onze ervaren makelaars. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij de zoektocht naar een huurwoning Amsterdam. Ons team bestaat uit Rik Bischoff van Heemskerck, Jan Willem van der Gun, Andrew van Marle, Johan Overeem, Auke Ferweda, Noëlle de Veer en Niels de Jong. Vanuit ons kantoor aan de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam Oud-West bieden wij u een full-service pakket van diensten aan. Wij luisteren naar uw wensen en ondersteunen u bij de verschillende stappen op de woningmarkt. Bent u op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Dan is het aan te raden om een makelaar van De Nederlanden in te schakelen. Bij makelaardij De Nederlanden kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en een proactieve houding. Wij zijn een NVM makelaar en zijn aangesloten bij MVA, NWWI en Funda. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn!