U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

kavel 1 0 ong AMSTELVEEN

Koopsom € 812.500 v.o.n.

Overzicht:
In Amstelveen is gestart met de verkoop van 8 kavels in plangebied de Scheg te Amstelveen.
De kavels worden aangeboden als potentieel ontwikkelingsgrond ten behoeve van duurzame woningbouw.
Grondplan heeft een kavel van 1 ha groot speciaal geselecteerd om zelf op te kunnen ontwikkelen. Deze kavel is strategisch gelegen ten zuiden van de J.C. van Hattumweg en vormt een ideale mogelijkheid om de lintb…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Wijk  :  De Scheg
Perceeloppervlakte  :  1.250 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
 • IJweg 511
  BOESINGHELIEDE
  Vraagprijs
  € 799.000 k.k.
 • Stoopendaalweg 7
  LOENEN AAN DE VECHT
  Vraagprijs
  € 985.000 k.k.
Omschrijving:
In Amstelveen is gestart met de verkoop van 8 kavels in plangebied de Scheg te Amstelveen.
De kavels worden aangeboden als potentieel ontwikkelingsgrond ten behoeve van duurzame woningbouw.
Grondplan heeft een kavel van 1 ha groot speciaal geselecteerd om zelf op te kunnen ontwikkelen. Deze kavel is strategisch gelegen ten zuiden van de J.C. van Hattumweg en vormt een ideale mogelijkheid om de lintbebouwing die door de gemeente Amstelveen wordt voorgesteld langs deze weg (zie paragraaf 4.7 van de toelichting van het bestemmingsplan 'Legmeerpolder') te realiseren. Ontsluiting kan hier eenvoudig door aan te sluiten op de al bestaande J.C. van Hattumweg.

Afmetingen van de kavels:
De gemiddelde grootte van de kavels is 1250 m² en de prijs per m² bedraagt € 650,00 v.o.n.


Ligging van de kavels:
De exacte ligging van de kavels binnen het plangebied, wordt bepaald na bekendmaking van de exploitatie berekeningen en de gebiedsstructuurvisie (eerste kwartaal 2015 ).
Achteraf vindt uitmeting door het Kadaster plaats, waarbij een compensatie clausule is opgenomen in het koopcontract zodat de daadwerkelijke overeengekomen prijs per m² wordt gehandhaafd. In de koopovereenkomst en de leveringsakte zal een schetsmatige tekening van de ligging van de kavels worden opgenomen.


LiggingHet plangebied van de Scheg wordt aan de noordzijde begrensd door de J.C. van Hattumweg,aan de westzijde door de Legmeerdijk en aan de zuidzijde door de 20 Ke-contour. De uitersteoostpunt van het gebied raakt net niet de Bovenkerkerweg.

.
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meet- instructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).

Aspirant-kopers worden uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundigekeuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Wijk  :  De Scheg
Perceeloppervlakte  :  1.250 m²
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • GrondPlan-zelfrealisatiekavels
 • Uittreksel Kadastrale Kaart
 • _DSC2384
 • _DSC2387
 • _DSC2391
 • eigen-perceel-
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Bosboom Toussaintstraat 54 hs, 1054 AV Amsterdam
Telefoon: 020-5893070
Fax: 020-5893079
E-mail: info@denederlanden.eu
Internet: www.denederlanden.eu