Toon als:
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Vraagprijs € 200.000 k.k.
Vraagprijs € 649.000 k.k.
Vraagprijs € 799.000 k.k.
Verhuurd
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Verkocht
Prijs € 3.500 per maand
Verkocht
Onder bod
Vraagprijs € 1.150.000 k.k.
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Nog niets naar uw zin gevonden? Plaats een gratis zoekopdracht.
Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.

Huiskopen Amsterdam

Op zoek naar een nieuwe woning in Amsterdam? Met ons makelaarskantoor in Amsterdam snappen wij maar al te goed hoe leuk Amsterdam is. Ons gemotiveerde team weet dan ook als eerste welke koopwoningen in Amsterdam nieuw op de markt zijn en waar de buitenkansjes liggen. Wij hebben ons de afgelopen jaren geprofileerd als specialist op het gebied van aankoopbemiddeling. Wilt u een huis kopen in Amsterdam en bent u op zoek naar een makelaar? Dankzij ons grote netwerk, zichtbaarheid en vindbaarheid zijn wij in staat de kopersmarkt in korte tijd te bereiken.

Op zoek naar een huis in Amsterdam

De huizenmarkt in Amsterdam trekt al jaren aan, waardoor het steeds lastiger is om uw droomhuis te vinden. Bij de zoektocht naar een woning in Amsterdam kan een makelaar u daarom helpen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we voor u op zoek naar een geschikt huis. Wij zorgen ervoor dat u voor de markt uit op de hoogte bent van het aanbod. Dit is in de vaak hectische Amsterdamse markt geen overbodige luxe. Bij deze zoektocht naar uw toekomstige woning zullen wij u adviseren en begeleiden in alles wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Hierbij kunt u denken aan waardebepaling, aankoopstrategie, taxaties, hypotheken en bouwrapporten. We gaan dan samen koopwoningen Amsterdam bezichtigen tot we het perfecte huis gevonden hebben. Als we het droomhuis gevonden hebben, zullen we vervolgens op zoek gaan naar een geschikte aannemer en verhuisbedrijf. Ook hierbij kunt u op ons rekenen. Makelaardij De Nederlanden begeleidt het gehele aankooptraject tot aan de sleuteloverdracht.

Droomhuis kopen Amsterdam

Als u een huis wil kopen in Amsterdam, heeft u waarschijnlijk al in uw hoofd hoe de woning eruit moet zien. De woningen die wij voor u gaan zoeken moeten uiteraard voldoen aan deze wensen en eisen. Dit kunnen voorwaarden zijn zoals het aantal kamers, een zonnig balkon en een ruim en licht appartement. Bij het bezichtigen van koopwoningen Amsterdam moet u daarom het juiste gevoel krijgen. Om realistisch naar dit huis te kijken, is het daarom raadzaam om een aankoopmakelaar mee te nemen. De aankoopmakelaar in Amsterdam heeft een realistische kijk op de woning en geeft u onafhankelijk advies. Ook bij het bezoeken van een open huis kunt u de hulp van een aankoopmakelaar van De Nederlanden inschakelen.

Ons makelaarsteam bij het kopen van een huis in Amsterdam

Wilt u een huis kopen in Amsterdam en bent u op zoek naar een geschikte makelaar? Raadpleeg dan één van onze ervaren makelaars. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij de zoektocht naar uw toekomstige huis. Ons team bestaat uit Rik Bischoff van Heemskerck, Jan Willem van der Gun, Andrew van Marle, Johan Overeem, Auke Ferweda, Noëlle de Veer en Niels de Jong. Vanuit ons kantoor aan de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam Oud-West bieden wij u een full-service pakket van diensten aan. Wij luisteren naar uw wensen en ondersteunen u zo goed mogelijk bij de verschillende stappen op de woningmarkt. Wilt u een huis kopen Amsterdam? Dan is het aan te raden om een makelaar in te schakelen. Bij Makelaardij De Nederlanden kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en een proactieve houding. Wij zijn een NVM makelaar en zijn aangesloten bij MVA, NWWI en Funda. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn!