Nieuwbouw woningen

Toon als:
Vraagprijs € 1.685.000 k.k.
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Verkocht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Verkocht
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 585.000 k.k.
Onder bod
Verkocht
Verhuurd
Verkocht
Verkocht
Vraagprijs € 1.425.000 k.k.
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Nog niets naar uw zin gevonden? Plaats een gratis zoekopdracht.
Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.

NieuwbouwAmsterdam

Amsterdam kent veel historische gebouwen, zoals de grachtenpanden, maar er is ook een hoop nieuwbouw. Bent u specifiek op zoek naar nieuwbouw Amsterdam? Makelaardij De Nederlanden kent de Amsterdamse woningmarkt en daarom zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen, zoals verschillende nieuwbouw projecten Amsterdam. Dankzij ons grote netwerk, zichtbaarheid en vindbaarheid zijn wij in staat om de markt in korte tijd te bereiken. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen bij de zoektocht naar nieuwbouw Amsterdam.

De voordelen van nieuwbouw Amsterdam

De één wil graag vanwege de charme in een karakteristiek oud pand wonen. De ander wil liever in een nieuwbouw woning wonen en dit heeft ook een aantal voordelen. Alles is nieuw, waardoor er geen achterstallig onderhoud is en dit is natuurlijk ideaal bij de koop van een woning. Daarnaast wordt er bij de bouw van een nieuwbouw project Amsterdam vaak geluisterd naar de wensen van de koper. Het is vaak zo dat u de keuken en badkamer zelf mag uitkiezen en hier een budget voor krijgt. Daardoor kunt u dit naar eigen smaak inrichten. Ook heeft het technische voordelen, zoals dat de elektra en verwarming naar de laatste maatstaven geĂ¯nstalleerd is. Het kiezen voor nieuwbouw Amsterdam brengt dus een aantal mooie voordelen met zich mee. De gemeente Amsterdam is vrijwel altijd bezig met het bouwen van nieuwe nieuwbouw projecten Amsterdam. Hierdoor zijn er regelmatig nieuwe nieuwbouwwoningen beschikbaar. Makelaardij De Nederlanden helpt u graag bij de zoektocht naar het nieuwbouw droomhuis. Wij hebben een overzicht van nieuwbouw in Amsterdam en weten welke huizen zich in de verkoop fase bevinden.

Ons makelaarsteam voor nieuwbouw in Amsterdam

Bent u op zoek naar nieuwbouw in Amsterdam en wilt u hierbij de hulp van een makelaar inschakelen? Ons gemotiveerde makelaars team gaat graag voor u op zoek. Ons team bestaat uit Rik Bischoff van Heemskerck, Jan Willem van der Gun, Andrew van Marle, Johan Overeem, Auke Ferweda, Noëlle de Veer en Niels de Jong. Vanuit ons kantoor aan de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam Oud-West bieden wij u een full-service pakket van diensten aan. Wij luisteren naar uw wensen en ondersteunen u bij de verschillende stappen op de woningmarkt. Raadpleeg makelaardij De Nederlanden voor persoonlijke begeleiding en een proactieve houding bij de zoektocht naar een nieuwbouw woning in Amsterdam. Wij zijn een NVM makelaar en zijn aangesloten bij MVA, NWWI en Funda. Wij hebben de juiste certificaten om voor u de ideale nieuwbouwwoning in Amsterdam te vinden. Wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn, zodat u binnenkort kunt genieten van het wonen in Amsterdam.