U bent hier :

Aan- en verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- en verkoopbemiddeling van woningen.

Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- en verkoopbemiddeling van woningen in Groot Amsterdam, Abcoude, de Vechtstreek, Amstelveen en Haarlem.

Ons ervaren makelaarsteam is zeer goed ingespeeld op de plaatselijke huizenmarkt. Wij weten 's ochtends vroeg al wat het nieuwe woningaanbod is en wij kunnen daarom onze zoekers als eersten hiervan op de hoogte brengen.

Wij gaan graag samen met u op zoek naar uw toekomstige woning. Hierbij wordt u door ons volledig bijgestaan en geadviseerd over bouwkundige zaken, juridische zaken, financiële mogelijkheden, etc.

De verkoopbemiddeling van woningen is een sterk specialisme van ons bedrijf. Door onze vele presentatiemogelijkheden (op ons kantoor, kranten, internetpresentaties, diverse extra raampresentaties, e.d.) binnen én buiten de gemeente, zijn wij in staat de kopersmarkt in korte tijd te bereiken. Wij zijn voor iedereen goed bereikbaar.

Om onze presentatie mogelijkheden nog verder uit te breiden en em er voor te zorgen dat uw huis zo prominent mogelijk op Funda zal staan hebben wij een partnership met "Houseview". Zij kunnen zorgen voor de professionele fotografie van uw huis of appartement en maken daarnaast aanvullend promotiemateriaal als plattegronden, 360' foto's, fotopresentaties met voice over en videopresentaties. Het aanmelden van deze pruducten zorgt voor een hogere (prominentere) plaasing op Funda.nl.

Al deze factoren dragen bij om een maximale verkoopprijs voor uw woning te realiseren!

aan- en verkoop
aan- en verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop- en verkoopbemiddeling van woningen.

aan- en verhuur
aan- en verhuur

Voor een professionele begeleiding bij het huren of verhuren van een huis of appartement.

taxatie
taxatie

Uiteraard behoort het taxeren van woningen ook tot ons dagelijks werk.

hypotheek advies
hypotheek advies

Voor hypotheekadvies werken wij samen met een aantal onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs.

styling
styling

Uw huis verkopen in een zo kort mogelijke tijd en met een maximale opbrengst!

bouwkundig advies
bouwkundig advies

Grofweg kan ons bedrijf u adviseren en ondersteunen in alles waar de bouw een raakvlak heeft.