U bent hier :

Styling

Makelaardij De Nederlanden stelt uw belang voorop: Uw huis verkopen in een zo kort mogelijke tijd en met een maximale opbrengst!

De eerste paar minuten van de bezichtiging zijn bepalend voor de verkoop van uw woning. De Nederlanden biedt u daarom kosteloos KEET Styling & Organizing aan. Deze service, het optimaal presenteren van woningen voor verkoop, is een van de specialismen van Keet.

“Wij werken graag samen met de stylisten van Keet omdat zij als geen ander begrijpen hoe het interieur van de woning de aankoopbeslissing beïnvloedt” aldus NVM makelaar Johan Overeem. “Door kleine aanpassingen aan de bestaande situatie door Keet kunnen wij een beter verkoopresultaat realiseren.”

Zodra u heeft gekozen voor De Nederlanden, maakt een stylist van KEET een afspraak met u om bij u langs te komen.

Wat houdt KEET Styling & Organizing in:

  • KEET bespreekt met u wat bijdraagt aan het juiste gevoel in uw woning en dus alle aandacht verdient en welke elementen door de potentiële kopers mogelijk als storend worden ervaren.
  • KEET gaat actief met u aan de slag om uw woning verkoopklaar te maken. Dit gaat dus verder dan de welbekende appeltaart en verse bos bloemen.
  • KEET gebruikt uw meubels die eventueel aangevuld kunnen worden met enkele door u nieuw aan te schaffen accessoires.
  • KEET geeft u adviezen over nog te nemen acties die de waarde van uw woning verhogen en de verkoopbaarheid verbeteren. U kunt hierbij denken aan het even overschilderen van een muurtje tot het laten repareren van scheefhangende keukenkastdeurtjes.

Inmiddels heeft Keet bewezen dat het optimaal presenteren van woningen een hogere verkoopopbrengst genereert. Tevens worden minder courante woningen sneller verkocht.

De exclusieve bundeling van krachten van Makelaardij De Nederlanden en KEET Styling & Organizing staat garant voor een geslaagde verkoop van uw woning!

Ga voor meer informatie over Keet naar www.keetstyling.nl

aan- en verkoop
aankoop
aan- en verhuur
verkoop
taxatie
verhuur
hypotheek advies
aanhuur
styling
hypotheek advies
bouwkundig advies
bouwkundig advies
hypotheek advies
taxatie
styling
vastgoedbeheer
bouwkundig advies
styling