U bent hier :

Verhuur

Bij Makelaardij De Nederlanden helpen wij u graag met het verhuren van uw huis. Dankzij ons grote netwerk, zichtbaarheid en vindbaarheid, binnen én buiten de gemeente, zijn wij in staat de huurdersmarkt in korte tijd te bereiken.

Vanzelfsprekend zorgen wij dat uw huis ook online goed vindbaar is. We zorgen voor mooie foto’s op Funda, onze eigen site en de site van de Makelaars Vereniging Amsterdam, Jaap.nl en diverse andere websites. We maken hierbij gebruik van de vastgoedfotografen van Droomhuis 360. Zij verzorgen professionele fotografie van uw huis en maken daarnaast aanvullend promotiemateriaal als plattegronden, 360' foto’s of videopresentaties. Het toevoegen van deze producten zorgt voor een hogere (prominentere) plaatsing op Funda en de overige relevante websites. Al deze factoren dragen bij om een maximale verhuurprijs voor uw woning te realiseren.

Daarnaast screent Makelaardij De Nederlanden uw potentiële huurders grondig, zodat u vooraf weet wie u in huis haalt. Indien gewenst staan we u ook na de levering bij en blijven we te allen tijde uw aanspreekpunt of klankbord.

aan- en verkoop
aankoop
aan- en verhuur
verkoop
taxatie
verhuur
hypotheek advies
aanhuur
styling
hypotheek advies
bouwkundig advies
bouwkundig advies
hypotheek advies
taxatie
styling
vastgoedbeheer
bouwkundig advies
styling