Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 215 huis Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Zoekt u veel vierkante meters voor een betaalbare prijs, dan is dit uw huis. Dit liefelijk hoekappartement van 102 m ligt deels in het sous (33 m) maar voornamelijk op de begane grond (69 m) en is superlicht vanwege de twee grote etalageramen. Vanuit uw zitkamer heeft u vrij uitzicht over het rustige kruispunt met de Karel Doormanstraat en u bevindt zich om de hoek bij de Admiraal de Ruijterweg voor de tram- en bushaltes en op 5 wandelminuten van het Erasmuspark voor de hond.

Indeling: de eigen voordeur brengt u vanaf de straat in de vestibule waar u uw jas kunt ophangen. Vanuit de gang is de trapkast bereikbaar met ruimte voor de stofzuiger en de dweilemmer. De royale badkamer heeft een flinke inloopdouche met glazen bouwblokken als douchescherm, antraciet grijze plavuizen en Nairobi-beige tegels. Het hangend closet is van fris wit porselein net als de wastafel. In de berging houdt de CV-ketel uw voorraad pasta en rijst goed droog en is kunnen de ingeblikte tomaten hoog opgestapeld worden.

De woonkamer met open keuken strekt zich uit over een flinke 8,5 meter en heeft naast de twee etalageramen ook nog eens drie reguliere ramen. Vanuit de open keuken blijft u lekker kletsen met uw vrienden aan tafel terwijl u in de pannen roert. Verschillende inbouwapparatuur dienen uw gemak waaronder een joekel van een fornuis met meerder gaspitten en een oven groot genoeg voor een vette gans. Het lentelicht valt vriendelijke door de kleurrijke glas-in-lood bovenlichten op de speelse parketvloer welke is doorgetrokken in de gang en de studeerkamer. Deze studeerkamer leent zich prima voor werken vanuit huis zolang als het nodig is.

Vanuit de gang brengt de trap u naar het souterrain waar op de overloop veel bergruimte is en ook de wasmachine- en drogeropstelling geplaatst is. De twee slaapkamers in het souterrain zijn heerlijk koel in de zomer en, vanwege het ontbreken van ramen, zeer rustig. Mocht u ramen willen aanbrengen dan zal dit relatief eenvoudig te realiseren zijn door het aanbrengen van zogenaamde koekoeks. Deze zijn reeds bij meerdere appartementen in de buurt gerealiseerd.

Vereniging van Eigenaars:
Naam: VVE Bestevaerstraat 215 te Amsterdam
Aandeel: 119/401- e aandeel
Stemgerechtigd: 1 van de 4 stemmen
Maandelijkse servicekosten: 50,=
MJOP: er zijn plannen voor het buiten-schilderwerk en er wordt gesproken over dubbel glas (notulen 05/02/20)
Saldo per 31/12/19: 6.000,67

Erfpacht:
Grondeigenaar: Gemeente Amsterdam
Duur: voortdurende erfpacht
Algemene Bepalingen: AB gemeente Amsterdam 2000 met jaarlijkse indexatie
Huidige canon: 309,26 per half jaar
Einde tijdvak: 30 september 2048

Graag leiden we u individueel rond in deze charmante woning. Belt u voor een afspraak met ons kantoor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
102 m²
Bruto inhoud
329 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel

Energie

Energielabel
Klasse F
Soort verwarming
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten
Sectie
C
Indexnummer
1
Perceel
12202
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan rustige weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bestevaerstraat 215 huis Amsterdam

naar Bestevaerstraat 215 huis Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object