Vorige | Volgende

Valkenburgerstraat 22 - L Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

(English summary below)

Alles wat de verwende stadsbewoner kan wensen komt samen in dit prachtig gerenoveerde ((2015) drie kamer appartement; een lichte woning vanwege de situering op de 6-e verdieping, geen traplopen maar in 12 seconden op je eigen verdieping met de lift, een tweede grote slaapkamer voor gasten of thuiswerken, een breed en diep balkon met middag- en avondzon voor romantische borrels, een prachtkeuken met natuurstenen werkblad en een keur aan inbouwapparatuur, rustig wonen door uitstekend isolerende bouwtechnieken (1999) met het dubbel glas in de ramen en de betonnen vloeren, wanden en plafonds. Kortom, de beste koop van dit moment !

Indeling zesde verdieping
Met de lift bent u aangekomen op de verdieping die u deelt met slechts 1 andere bewoner. Bij binnenkomst in de gang treft u een grote inpandige berging voor uw jas waar ook de was/droog-combinatie staat en de stadsverwarmingsunit. De royale woonkamer strekt zich uit over de volle breedte van het pand en heeft, door de drie dakkapellen, een loft-achtige uitstraling met als architectonisch grapje van de ontwerper, extra ramen in de dakuitbouwen ter hoogte van de vloer. De ligging van deze woning aan de brede Valkenburgerstraat en het ontbreken van slagschaduw op het complex van andere gebouwen alsmede de strak gepleisterde wanden en plafonds, dragen allemaal bij een optimale daglichtinval en geven hierdoor een mooie ruimtelijke indruk. De robuuste breedplanken eikenhoutenlook vloer is drempelloos gelegd in alle kamers behoudens de sanitaire ruimtes. De semi-open keuken heeft zich in een L-opstelling grenzend aan de woonkamer gevleid en heeft een ingetogen kiezelwitte hooglans keuken, greeploos natuurlijk, met veel berglades en diverse inbouwapparatuur. Een handige hoge ijskast op ooghoogte met drie vriesladen eronder, een inductiekookplaat met 5 pitten met een recirculatiekap tegen kookluchtjes, een flinke combinatie-(hetelucht/grill)-oven voor mooie stoofschotels, een magnetron voor gekookte melk voor in de koffie en natuurlijk een afwasmachine om een gezellige dinner-date ook leuk af te ronden.

Twee goed bemeten slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en bieden beide gemakkelijk ruimte aan king-size bedden en ook nog een kledingkastenwand. De badkamer is volledig betegeld met frisse sneeuwwitte tegels en elephant-grey plavuizen. De inloopdouche heeft een manshoge glazen spatwand om het badkamermeubel droog te houden alwaar 's ochtend geen ruimte is voor conflict omdat een ieder een eigen wasbassin heeft, zijn eigen lade en haar eigen spiegelbeeld. Gelukkig is de wc separaat gehouden van de badkamer om de privacy te optimaliseren.

Vanaf het vrijhangende terras heb je geen contact met de buren links en rechts en kan je optimaal genieten van het uitzicht op het groene dak van het complex, van het water in de Uilenburgergracht of van de silhouetten van de vele markante torens in de stad. En mocht het uitzicht gaan vervelen, dan is de sportschool Fit 4 Free op de begane grond een goed alternatief.

Graag laat ik je het appartement zelf ervaren tijdens een individuele bezichtiging.

Highlights:
* Two bedroom apartment (77 m)
* Six floor with elevator
* Newly build in 1999 and well isolated with concrete floors, ceilings and wall, double glazed
* Completely renovated in 2015
* Terrace facing west
* Toilet separate from bathroom
* Ground floor storage-unit
* Landlease prepaid until 2049
* Availbale per direct

Goed om ook alvast te weten:

VVE
Naam: De Valkenburgh te Amsterdam
Aantal leden: 61 woningen, 2 bedrijfsruimten en 40 parkeerplaatsen
Eigendomsaandeel: 102/10.000-ste aandeel
Stemaandeel: 102 van de 10.000 stemmen
Maandelijkse bijdrage: euro 201,89
Saldo per 31/12/18: euro 316.530,54
Professioneel beheerder: Munnik VVE Beheer
Huishoudelijk Reglement: juni 2016
Verhuur toegestaan: ja
Vakantieverhuur toegestaan: ja, 30 dagen maximaal met meldplicht aan Gemeente
Toetredingskosten nieuwe leden: euro 500,-
Laatste ALV: 24/04/19
Besluiten voor 2021: vervangen dakkappellen en modernisering personenliften

Erfpacht:
Duur: voortdurend
Eigenaar: gemeente Amsterdam
Algemene Bepalingen: 1994
Vooruitbetaalde canon: t/m 28/02/2049
Eeuwigdurende canon afkopen: ca euro 83.000,-
Eeuwigdurend vastklikken: ca euro 4.000,- per jaar

NB Voor koopakte en leveringsakte: Mr.J.M.A. Van Rooij S- VR Notarissen


Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
77 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Externe bergruimte
3 m²
Bruto inhoud
228 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
dubbele wastafel, inloopdouche

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
volledig ge´soleerd
Soort verwarming
stadsverwarming
Warm water
centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
P
Indexnummer
58
Perceel
3419
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
zo 28/2/2049
Ligging
Aan drukke weg
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Valkenburgerstraat 22 - L Amsterdam

naar Valkenburgerstraat 22 - L Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object