Helaas, dit object is verkocht

Indien je op de hoogte gehouden wilt worden van onze laatste aanbod, schrijf je dan in op onze mail service

Verkocht

Nieuwezijds Voorburgwal 306 -1

Amsterdam
€ 425.000,- K.K.

Bijzonderheden

 • Totale woonoppervlakte: 66 m2
 • Kamers: 3
 • Slaapkamers: 1
 • Balkon/Terras:
 • Tuin: 13 m2
 • Parkeerplaats:
 • Energie Label:
 • Eigen grond:
 • Voortdurende erfpacht afgekocht
 • Eeuwigdurende erfpacht afgekocht:
 • Slaapkamers: 1

In een uniek 17e-eeuws rijksmonumentaal pand, op één van de mooiste stukjes van Amsterdam, ligt dit sfeervolle en mooi afgewerkte 2-kamer appartement van 66 m² met een heerlijk patio van 12m2.

Omringd door rijke Amsterdamse historie, heeft u alle gemakken van de stad binnen handbereik. Op een steenworp afstand bevindt zich het Spui met zijn gezellige terrasjes, de Kalverstraat met al zijn winkels, het Amsterdam historisch museum en het Begijnhof.

--English below--

Indeling:

Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u het appartement op de eerste verdieping. Opvallend is, dat door de hoogte van de bel etage en het souterrain u de indruk krijgt dat u op de tweede verdieping woont.

U komt binnen in de hal die toegang geeft tot de woonkamer, slaapkamer en keuken.

De ruime woonkamer, met plaats voor een grote zithoek en eetkamertafel, wordt gekenmerkt door de grote raampartij aan de voorzijde en daardoor prachtige lichtinval en uitzicht op het Amsterdams historisch museum.
De diepe vensterbank over de gehele breedte van het appartement creëert niet alleen veel bergruimte, maar is ook een heerlijk plek om te zitten en van uw koffie te genieten in de ochtendzon. Vanuit de woonkamer leidt de hal langs de voordeur en de slaapkamer naar de keuken en de badkamer.

Zowel de slaapkamer als de keuken grenzen aan de mooie rustige patio met bankirai vloerdelen. De patio is een heerlijke binnenplaats die de ruimtes op een natuurlijke manier aan elkaar verbindt. De ruime slaapkamer krijgt hierdoor veel licht en verse lucht. In de slaapkamer is overigens voldoende ruimte voor een grote garderobekast.

De keuken en badkamer zijn lager gelegen dan de rest van het appartement. Het hoogteverschil wordt opgevangen door een traptrede en zorgt voor een speels en verrassend effect. De compacte keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, ingebouwde koelkast en combi-oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de patio waar u 's zomers gezellig kunt eten.

De nette badkamer ligt achter de keuken en is voorzien van een WC, douchecabine en een wasbak. Deze badkamer is voorts uitgevoerd met grote grijze plavuizen en grote witte wandtegels.

In de hal is een ruime bergkast van 1.20 meter bij 3.50 meter vloeroppervlak (thans in gebruik als garderobe en wasruimte). Het gehele appartement is voorzien van een prachtige en rustieke eikenhouten vloer.

Bijzonderheden:
Monument
NEN 2580 meetrapport in het dossier
Patio van 12m²
Er is in 2018 een elektrische CV geplaatst
Gesplitst 1989

VVE:
Eigendomsaandeel: 3/16
Stemaandeel: 3/16
Servicekosten : € 96,=
Kasstand per jan 2020: €12.200,=

Omgeving:
Winkels: Magna Plaza, Dam, Kalverstraat, Koningsplein, Leidsestraat en een keur aan kleine winkeltjes in de negen straatjes
Supermarkt: Albert Heijn op de Dam en Koningsplein
Sport: Fit 4 Free; Health club Jordaan, Hatha yoga studio
Restaurants: vele restaurants in de Jordaan, De Negen Straatjes en rond de Nieuwe Kerk.
Openbaar vervoer: bus, tram 1,2,5 en 15 minuten loopafstand naar het Centraal Station.

-----English-----

In a unique 17th century listed building, in one of the most beautiful parts of Amsterdam, is this attractive and beautifully finished 2-room apartment of 67m² with a lovely patio of 12m2.

Surrounded by rich Amsterdam history, you have all the conveniences of the city at your fingertips. A stone's throw away is the Spui with its cozy terraces, the Kalverstraat with all its shops, the Amsterdam historical museum and the Begijnhof.

Layout:

You reach the apartment on the first floor via the common staircase. It is striking that the height of the ground floor and the basement gives you the impression that you are living on the second floor.

You enter the hall which gives access to the living room, bedroom and kitchen.

The spacious living room, with space for a large sitting area and dining room table, is characterized by the large windows at the front and therefore beautiful light and a view of the Amsterdam historical museum.
The deep windowsill over the entire width of the apartment not only creates a lot of storage space, but is also a wonderful place to sit and enjoy your coffee in the morning sun. From the living room, the hallway leads past the front door and the bedroom to the kitchen and bathroom.

Both the bedroom and the kitchen are adjacent to the beautiful quiet patio with bankirai floors. The patio is a lovely courtyard that connects the spaces in a natural way. This gives the spacious bedroom a lot of light and fresh air. There is also enough space in the bedroom for a large wardrobe.

The kitchen and bathroom are located lower than the rest of the apartment. The difference in height is absorbed by a stair step and creates a playful and surprising effect. The compact kitchen is equipped with an induction hob, dishwasher, built-in refrigerator and combination microwave oven. From the kitchen there is access to the patio where you can enjoy a nice meal in the summer.

The neat bathroom is located behind the kitchen and is equipped with a toilet, shower and a sink. This bathroom is also finished with large gray tiles and large white wall tiles.

In the hall is a spacious storage cupboard of 1.20 meters by 3.50 meters of floor space (currently used as a wardrobe and laundry room). The entire apartment has a beautiful and rustic oak floor.

Particularities:
Monument
NEN 2580 measurement report in the file
Patio of 12m²
An electric central heating was installed in 2018
Split 1989

VVE:
Share of ownership: 3/16
Vote share: 3/16
Service costs: € 96, =
Cash balance as of Jan 2020: € 12,200

Surroundings:
Shops: Magna Plaza, Dam, Kalverstraat, Koningsplein, Leidsestraat and a variety of small shops in the nine streets
Supermarket: Albert Heijn on the Dam and Koningsplein
Sport: Fit 4 Free; Health club Jordaan, Hatha yoga studio
Restaurants: many restaurants in the Jordaan, De Negen Straatjes and around the Nieuwe Kerk.
Public transport: bus, tram 1,2,5 and 15 minutes walking distance to Central Station.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze woning delen: