Helaas, dit object is verkocht

Indien je op de hoogte gehouden wilt worden van onze laatste aanbod, schrijf je dan in op onze mail service

Verkocht

Prinsengracht 673 Sous

Amsterdam
€ 650.000,- K.K.

Bijzonderheden

 • Totale woonoppervlakte: 105 m2
 • Kamers: 3
 • Slaapkamers: 1
 • Balkon/Terras:
 • Tuin:
 • Parkeerplaats:
 • Energie Label: D
 • Eigen grond:
 • Voortdurende erfpacht afgekocht
 • Eeuwigdurende erfpacht afgekocht:
 • Slaapkamers: 1

Prachtig 2-kamer appartement van 105 m² aan één van de drie hoofdgrachten in Amsterdam.

Vanaf de straat loopt u langs een klassiek Amsterdams trapbankje een paar treetjes af naar uw eigen toegangsdeur en vandaar het appartement in.

Aan de voorzijde is de moderne keuken geplaatst met de wasbak voor het raam en de inductie kookplaat naar de zitkamer gericht. Gezellig als u gasten hebt. In de eerste van drie nissen in nog een apparaten wand geplaatst met een ijskast/diepvries en combi-magnetron. De afwasmachine is naast de wasbak geplaatst.

De woonkamer biedt verder nog plaats aan een riante zithoek en een flinke eettafel. De twee overige nissen bieden plek voor bijvoorbeeld een kunstwerk.
Achter de woonkamer vindt u de grote slaapkamer met aansluitend de luxe badkamer.
Naast de toegang tot de slaapkamer vindt u de tweede (gasten) WC, discreet geplaatst.

De badkamer is naast de gebruikelijke zaken zoals een vrijstaand bad, een inloopdouche, WC, wasmeubel met twee waskommen ook nog voorzien van een televisie aansluiting om niks te hoeven missen van uw favoriete show terwijl u in bad ligt. Tot slot is er nog rekening gehouden met de was door de aansluitingen weg te werken in een nette bergkast.

Tot slot heeft u een terras in het water in de vorm van een 10 meter lange, varende dekschuit die bij de koop is inbegrepen.

Bijzonderheden:
Eigen grond
Gesplitst in 2005
Op loopafstand is er een parkeer garage plek te huur voor € 235,= per maand (in complex de Makroon)

VVE:
Stemaandeel: 1/8
Eigendomsaandeel: 10/81
Servicekosten € 87.80 per maand
Kasstand reservefonds: € 31.079,=
De VVE is professioneel beheerd door Vincent en Vincent.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deze vrijblijvende verkoopinformatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben laten inmeten, voldoet deze wellicht niet aan de NVM meet instructie Gebruiksoppervlakte Woningen.
Aspirant-kopers worden ten alle tijde uitdrukkelijk uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij Makelaardij de Nederlanden van alle aansprakelijkheid.

Toelichtingsclausule NVM meet instructie.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze woning delen: